Θαυμάστε .. το βουλευτή του ΛΑΟΣ Θ. Πλεύρη, 65 χρόνια μετά τη θηριωδία του χιτλερικού Γ’ Ράιχ!

Τα κόμματα της Βουλής, θα πάρουν θέση για τις δηλώσεις αυτές;;
Θ. Πλεύρης: «…..Και θα σας πω σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει: Σας προβλημάτισε η αναφορά για το Άουσβιτς. Που λέει ότι «να τηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς». Εγώ παίρνω την ακραία εκδοχή. Ότι ο κατηγορούμενος εκεί πέρα εννοεί: «Να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Άουσβιτς». Ποια παρότρυνση είναι αυτή; Ποια διέγερση; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι «θέλω να εξοντώσω κάποιον;»

2) « ….Σας λέω στην πιο ακραία εκδοχή που ακούγεται: Ότι θέλει να μαζέψει τους Εβραίους, ότι θέλει να τους εξαφανίσει τους Εβραίους. Αυτές οι φράσεις από μόνες τους, πως διεγείρουν;»
Το Εφετείο αποφάσισε ότι πράγματι έτσι είναι….

3) Ψέμματα των Κ. Πλεύρη και του συνηγόρου του (βουλευτή) Θ. Πλεύρη στους δικαστές:
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο ναζιστής ρωτήθηκε από τον Εφέτη κ. Καγκάνη (δεξιά της Προέδρου κ. Καρέλου ), εάν γνώριζε ότι υπήρχε ο αντιρατσιστικός νόμος 927/79 όταν έγραψε το βιβλίο. Ο κατηγορούμενος απάντησε ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχε τέτοιος νόμος. Στη συνέχεια κατά την αγόρευσή του ο συνήγορός του Θ. Πλεύρης λέει:
«…Τώρα θάθελα νάρθω και σ’ αυτό το οποίο έχει ειπωθεί. Κύριοι εφέτες πραγματικά δεν τον γνωρίζαμε το νόμο. Εγώ θυμάμαι, ότι επειδή είχαμε κάνει και τις έγγραφες εξηγήσεις γιατί στην αρχή ήταν για διασπορά ψευδών ειδήσεων, όταν είδαμε 927/79, ψάχναμε να βρούμε στο σάιτ του δικηγορικού συλλόγου να δούμε ποιος είναι αυτός ο νόμος. Δεν τον γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν διατάξεις για τις φυλετικές διακρίσεις, σε επίπεδο εργασίας, σε πολλά άλλα επίπεδα που έχουν τεθεί, αλλά ότι υπάρχει τέτοιο θέμα δεν το γνωρίζαμε»
Ώστε έτσι… Δεν γνωρίζατε το νόμο και …ψάχνατε στο σάιτ του δικηγορικού συλλόγου. Γνωρίζατε όμως πολύ καλά ότι στις σελίδες 1294 – 6 του βιβλίου ο ναζιστής συγγραφέας παραθέτει ολόκληρο το νόμο 927/79 και φρόντισε μάλιστα να προσθέσει και την τροπολογία του!

Θα συνεχίσουμε…